KDAJ: četrtek, 22.11.2018 od 8.30 do 11.30
KJE: Uradni list Republike Slovenije, Dunajska cesta 167, Ljubljana

Ministrstvo za javno upravo (MJU) in Zavod Tehnološka Mreža ICT (Zavod TM ICT) sta projektna partnerja na transnacionalnem projektu PPI2Innovate, katerega namen je krepitev zmogljivosti za spodbujanje uporabe javnega naročanja inovativnih rešitev (JNI). Projekt PPI2Innovate sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj (ESRR) v okviru transnacionalnega programa Interreg Srednja Evropa.

V okviru projekta PPI2Innovate so projektni partnerji iz šestih srednje evropskih držav razvili nacionalno prilagojene PPI2Innovate pripomočke za zdravje, energijo in informacijsko — komunikacijsko tehnologijo (IKT), ki lahko služijo naročnikom kot pomoč pri planiranju JNI.

Vsi trije navedeni pripomočki so v šestih jezikih (tudi v slovenščini) dostopni na spletni strani projekta PPI2Innovate:

https://www.interreg-central.e...

V okviru projekta PPI2Innovate Zavod TM ICT v sodelovanju z MJU organizira okroglo mizo na temo planiranja JNI na področju zdravja, energije in IKT z namenom prikaza praks planiranja JNI in izpostavitve pomena planiranja JNI. V okviru dogodka bo predstavljen tudi praktični primer predkomercialnega naročanja (PKN).

Okrogla miza na temo planiranja JNI in predstavitev praktičnega primera PKN bo v četrtek, 22. 11. 2018 od 8.30 do 11.30 na Uradnem listu RS v Ljubljani.

Dogodek je brezplačen.

Več o dogodku (vabilo, program in prijavnica) je na voljo spleti strani:

http://www.djn.mju.gov.si/dire...