KDAJ: sreda, 29.5.2019 od 10.00 do 13.00
KJE: Hiša EU, Dunajska cesta 20, Ljubljana

Ministrstvo za javno upravo (MJU) in Zavod Tehnološka mreža ICT (Zavod TM ICT) sta projektna partnerja na transnacionalnem projektu PPI2Innovate (program Interreg Srednja Evropa), katerega namen je krepitev zmogljivosti za spodbujanje uporabe JNI.

V okviru projekta PPI2Innovate smo projektni partnerji iz šestih srednje evropskih držav razvili nacionalno prilagojene PPI2Innovate pripomočke za zdravje, energijo in informacijsko — komunikacijsko tehnologijo (IKT), ki lahko naročnikom služijo kot pomoč pri pripravi JNI.

Vsi trije navedeni pripomočki so v šestih jezikih (tudi v slovenščini) dostopni na spletni strani projekta PPI2Innovate:

https://www.interreg-central.e...

Projekt PPI2Inovate se letos zaključuje, zato ob tej priložnosti Zavod TM ICT v sodelovanju z MJU in Skupnostjo občin Slovenije (SOS) organizira PPI2Innovate dogodek — delavnico za naročnike, kjer bodo predstavljeni primeri izvedenih JNI projektov v Sloveniji ter okroglo mizo na temo priprave akcijskega načrta za vzpostavitev Kompetenčnega centra za JNI (KOC JNI) v Sloveniji.

Naročnike vljudno vabimo, da se udeležijo PPI2Innovate dogodka, ki bo v sredo, 29.5.2019 od 10.00 do 13.00 v Hiši EU v Ljubljani.

Prosimo vas, da prijavnico pošljete najkasneje do četrtka 23. 5. 2019 na naslov: blaz.flis@gov.si

Za morebitna vprašanja se lahko obrnete na naslov: majda.potokar@ict-slovenia.net

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Plačljivo parkiranje s strani udeležencev je možno za Gospodarskim razstaviščem.

Več o dogodku (vabilo, program in prijavnica) je na voljo spleti strani:

https://ejn.gov.si/direktorat/...