Rzeszow regionalna razvojna agencija (Rzeszow Regional Development Agency) iz Poljske vas vabi, da se udeležite konference Dnevi PPI2Innovate (PPI2Innovate Days), ki bo potekala v torek, 3. oktobra 2017, v Konferenčnem centru v Lublinu (Lublin Conference Centre) na Poljskem.

Konferenca bo potekala v okviru transnacionalnega projekta PPI2Innovate – Krepitev zmogljivosti za spodbujanje uporabe javnega naročanja inovativnih rešitev v Srednji Evropi. Projekt PPI2Innovate sofinancira transnacionalni program Interreg Srednja Evropa. Zavod TM ICT sodeluje na projektu PPI2Innovate kot projektni partner.

Konferenca Dnevi PPI2Innovate je namenjena javnim naročnikom, in sicer ministrstvom, institucijam z lokalne in regionalne ravni, agencijam, ponudnikom javnih storitev itd. ter potencialnim članom inovativnih mrež vključujoč raziskovalne institucije, sektorske agencije in druge institucije.

Namen konference Dnevi PPI2Innovate je okrepiti znanje o javnem naročanju inovacij (v angl. Public Procurement of Innovation-PPI) s pomočjo predstavitve pripomočka PPI2Innovate, ki ga je pripravila prof. Gabriella M. Racca iz Univerze v Torinu. V predstavitev pripomočka PPI2Innovate bo vključena predvsem praktična uporaba procedur javnega naročanja.

Dnevni red konference je na voljo na spletni strani:

https://www.eventbrite.com/e/t...

Konferenca Dnevi PPI2Innovate je popolnoma brezplačna.

Zaradi omejenega števila mest, vas prosimo, da se na konferenco predhodno prijavite na zgoraj navedeni spletni strani.

Za več informacij o dogodku se obrnite neposredno na organizatorja konference, in sicer na Rzeszow regionalno razvojno agencijo (Rzeszow Regional Development Agency) pod rubriko Contacts.

Informacije o dogodku so na voljo tudi na spletni strani projekta PPI2Innovate.