RC IKTS Žalec d.o.o.

RC IKTS Žalec d.o.o. logo

Leta 2011 smo v Žalcu z namenom razvijanja novih rešitev na področju informacijsko komunikacijskih tehnologij odprli Razvojni center informacijsko komunikacijskih tehnologij.

Naš najbolj prepoznaven projekt je rešitev 24alife, ki smo jo ustvarili z vizijo zagotavljanja informacij in orodja za zdravo življenje vsakemu posamezniku. Gre za spletni portal in mobilno aplikacijo, ki uporabnika s profesionalnimi vsebinskimi programi skupaj vodita do njegovega cilja: manj stresnega, bolj zdravega in srečnega življenjskega sloga. Poleg rešitve, ki deluje na osebni ravni, smo z namenom večje ozaveščenosti o zdravju in dobrem počutju razširili še na druga področja in skupaj s partnerskimi podjetji razvijamo tudi orodja za promocijo zdravja v podjetju, organizacijo dela in vodenje skupinskih ter individualnih vadb v fitnes centrih ter zdravo vadbo in skrb za zdravje med starejšimi.

Prednost RC IKTS pri razvijanju tovrstnih rešitev je, da povezuje tako strokovnjake s področja razvoja in uporabe najnovejših informacijsko komunikacijskih rešitev kot izkušene mednarodno priznane strokovnjake na področjih medicine, psihologije, športa in prehrane, ki skrbijo za kakovostno in preverjeno vsebino.

Poleg 24alife v RC IKTS razvijamo tudi druge inovativne programske rešitve, se osredotočamo na potrebe naših partnerjev in sledimo trendom razvijajočega se trga.

Obiščite spletno stran podjetja