Vizija, razvoj

Vizija Tehnološke mreže ICT je postati ključen povezovalni element za svoje člane na področju IKT tako v domačem, kot v mednarodnem prostoru.

 

Tehnološka mreža zato razvija in krepi zlasti mehanizme, znanja in orodja, ki ponujajo članom učinkovite storitve pri prenosu tehnologij, inoviranju, upravljanu in zaščiti intelektualne lastnine, oblikovanju in izvajanju skupnih RR projektov, prijavi na nacionalne in mednarodne projekte, prodoru na nove trge, promociji tehnologij, znanja in pri povezovanju z novimi partnerji, najsi bodo dobavitelji, podizvajalci ali kupci.

 

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×