PPI2Innovate delavnica in okrogla miza za naročnike 26.04.2019

KDAJ: sreda, 29.5.2019 od 10.00 do 13.00

KJE: Hiša EU, Dunajska cesta 20, Ljubljana

 

Ministrstvo za javno upravo (MJU) in Zavod Tehnološka mreža ICT (Zavod TM ICT) sta projektna partnerja na transnacionalnem projektu PPI2Innovate (program Interreg Srednja Evropa), katerega namen je krepitev zmogljivosti za spodbujanje uporabe JNI.

 

V okviru projekta PPI2Innovate smo projektni partnerji iz šestih srednje evropskih držav razvili nacionalno prilagojene PPI2Innovate pripomočke za zdravje, energijo in informacijsko — komunikacijsko tehnologijo (IKT), ki lahko naročnikom služijo kot pomoč pri pripravi JNI.

 

Vsi trije navedeni pripomočki so v šestih jezikih (tudi v slovenščini) dostopni na spletni strani projekta PPI2Innovate:

https://www.interreg-central.eu/Content.Node/PPI2Innovate.html#Publications

 

Projekt PPI2Inovate se letos zaključuje, zato ob tej priložnosti Zavod TM ICT v sodelovanju z MJU in Skupnostjo občin Slovenije (SOS) organizira PPI2Innovate dogodek — delavnico za naročnike, kjer bodo predstavljeni primeri izvedenih JNI projektov v Sloveniji ter okroglo mizo na temo priprave akcijskega načrta za vzpostavitev Kompetenčnega centra za JNI (KOC JNI) v Sloveniji.

 

Naročnike vljudno vabimo, da se udeležijo PPI2Innovate dogodka, ki bo v sredo, 29.5.2019 od 10.00 do 13.00 v Hiši EU v Ljubljani.

 

Prosimo vas, da prijavnico pošljete najkasneje do četrtka 23. 5. 2019 na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

Za morebitna vprašanja se lahko obrnete na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Plačljivo parkiranje s strani udeležencev je možno za Gospodarskim razstaviščem.

 

Več o dogodku (vabilo, program in prijavnica) je na voljo spleti strani:

https://ejn.gov.si/direktorat/projekti/ppi2-inovative.html

 

 

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×