SmartIS d.o.o.
Spletna stran: http://www.smartis.si/   |   Kontaktna oseba: g. Blaž PeternelSmartSI je vodilni ponudnik rešitev in storitev za velika poslovna okolja, urbana okolja in javno upravo. Podjetje združuje kompetence na poljih sistemske integracije, upravljanja sistemov, podatkov in informacijske varnosti ter upravljanja s sredstvi in storitvami. Podjetje prek uporabe najboljših poslovnih praks in zadnjih tehnoloških dosežkov ustvarja rešitve z maksimalno vrednostjo.


Mesta in lokalne skupnosti so nosilci regionalnega in nacionalnega razvoja. Podjetje SmartIS je razvilo inovativno platformo informacijskih rešitev in poslovnih storitev za izgradnjo pametnih urbanih okolij. S platformo SmartCity Platform mestom in občinam zagotavlja upravljanje s ključnimi viri za trajnostni razvoj in gospodarsko rast: energije in prometa, odnosov z ljudmi in naravnega okolja, sredstev in storitev ter naložb in razvojnih projektov.


S podjetniškim pristopom in prenosom dobrih praks povezuje vladne ustanove, civilne in strokovne organizacije, lokalne samouprave ter podjetja pri oblikovanju politik in rešitev za povečevanje konkurenčnosti in privlačnosti urbanih središč za ljudi in kapital. Podjetje svoje pametne rešitve že prenaša v razvojne projekte in agende naprednih mestnih uprav v jugovzhodni Evropi.

 

Prikaz po področjih dela


Razvrsti

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×