Špica International d.o.o.
Spletna stran: http://www.spica.si   |   Kontaktna oseba: g. Tone Stanovnik


Špica International je vodilni proizvajalec in integrator sistemov za avtomatsko identifikacijo. Podjetje je specializirano za razvoj, izdelavo in integracijo rešitev za kontrolo pristopa, registracijo delovnega časa, njegove rešitve pa obsegajo še mobilno računalništvo ter avtomatsko identifikacijo s črtno kodo in RFID. Špica ima obsežno mrežo pooblaščenih distributerjev doma in v tujini ter hčerinska podjetja na Hrvaškem, v Makedoniji, Bosni in Hercegovini ter Srbiji.

Uspešno delovanje in razvoj podjetja temeljita na zavezanosti k preseganju pričakovanj naših kupcev, usmerjenosti v razvoj inovativnih rešitev ter sodelovanje v številnih razvojno raziskovalnih programih z uglednimi raziskovalnimi inštitucijami. 20-letne izkušnje, sistematičen razvoj in visoko usposobljena ekipa strokovnjakov so temelj našega sedanjega uspeha.

Time&Space je celovita rešitev za kontrolo pristopa in registracijo delovnega časa, primerna za vsako podjetje ali organizacijo. Fleksibilna in skalabilna identifikacijska infrastruktura zagotavlja robustno varnostno platformo. V povezavi s širokimi možnostmi definiranja različnih urnikov in pravil omogoča sledenje delovnega časa, natančen obračun ter pripravo podatkov, ki jih je mogoče prenesti v različne programe za obračun plač ali druge HR sisteme.

Frontman predstavlja sodobno in napredno rešitev, ki z uporabo najnaprednejših tehnologij zagotavlja kakovostnejšo storitev prodaje za področja ambulante prodaje, zbiranja naročil in pospeševanja prodaje. Frontman je prilagodljiv sistem, ki je sestavljen iz več med seboj povezljivih modulov, ki omogočajo učinkovito planiranje, organizacijo in realizacijo terenskih prodajnih aktivnosti.

Prikaz po področjih dela


Razvrsti

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×