Marand Inženiring d.o.o.
Spletna stran: http://www.marand.si   |   Kontaktna oseba: g. Tomaž GornikPodjetje Marand Inženiring d.o.o. je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij in informacijske podpore poslovnih procesov. Naša osnovna prednost je stalno izpopolnjevano lastno znanje in izkušnje, ki nam omogočajo, da lahko naročnikom ponudimo tako izdelke vodilnih svetovnih ponudnikov informacijskih tehnologij kot tudi lastne rešitve. Naročnikom zagotavljamo celovito podporo vsem informacijskim funkcijam in procesom, od osebnih računalnikov, do največjih strežniških sistemov, od svetovanja pri izbiri opreme do sistemske integracije in razvoja prilagojenih programskih rešitev, od izobraževanja uporabnikov do celovite ponudbe vzdrževanja vseh vrst informacijskih sistemov in opreme.

Kupcem ponujamo celovite informacijske rešitve, prilagojene njihovim željam in potrebam. Razvili smo lastne informacijske rešitve za kompleksne poslovne sisteme in procese - sisteme za zaračunavanje storitev, sisteme za upravljanje z vsebinami in zdravstveno informacijske sisteme. Razvoj lastnih celovitih informacijskih rešitev in storitev je nemogoč brez vrhunskega znanja in dobrih poslovnih partnerjev. V podjetju se zavedamo pomembnosti povezave z vodilnimi svetovnimi podjetji. Vseskozi gradimo področje prodaje strojne in programske opreme. Marand Inženiring d.o.o. je partner nekaterih največjih svetovnih računalniških podjetij. Uspeh podjetja dopolnjuje naša ponudba storitev vzdrževanja in podpore, izobraževanja in svetovanja, sistemske integracije ter razvoja celovitih informacijskih sistemov.

Posebna prednost so naše večletne izkušnje sistemske integracije na specializiranih področjih sporočilnih sistemov ter spletnih in govornih portalov. Naročnikom lahko tako ponudimo celovito poslovno podporo, načrtovanje novih informacijskih sistemov, zagotavljanje nemotenega delovanja in zahtevane stopnje šolanja kadrov - vse z enim ciljem: skupaj izbrati najboljšo možno rešitev, ki bo ustrezala vsem zahtevam projekta in zagotavljala najboljšo povrnitev investicij.

Prikaz po področjih dela


Razvrsti

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×