Eurocon d.o.o.
Spletna stran: http://www.eurocon.si   |   Kontaktna oseba: g. Stanko Šalamon


Eurocon d.o.o. je podjetje za svetovanje podjetjem, ustanovam in nevladnim organizacijam pri povezovanju v razvojne projekte in oblikovanju inovacijskih okolij. Ponujamo storitve priprave projektne in druge poslovne dokumentacije ter celovito svetovanje pri pridobivanju javnih sredstev. Spremljamo razpise domačih in mednarodnih institucij, zagotavljamo celotni servis pri prijavljanju na razpise, svetujemo pri vzpostavljanju notranje organizacije in komunikacije med partnerji in izvajamo aktivnosti projektnega managementa. 

Poleg tega nudimo svetovanje pri iskanju in povezovanju z domačimi in tujimi partnerji ter ciljno iskanje ustreznih razvojnih priložnosti za naše naročnike. Imamo bogate izkušnje pri razvoju tehnoloških mrež, grozdov in drugih oblik povezovanja razvojno raziskovalnega sektorja z industrijo, ter pri delovanju konzorcijev na področjih informacijske in komunikacijske tehnologije in upravljanja človeških virov.

Prikaz po področjih dela


Razvrsti

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×