Cosylab d.d.
Spletna stran: http://www.cosylab.com   |   Kontaktna oseba: g. Damjan Golob


Cosylab d.d. je tehnološko podjetje, ki se osredotoča na razvoj naprednih tehnologij za svetovne trge. Izdelujemo inovativne produkte in storitve namenjene tehnološko zahtevnim kupcem in trgom. V svetu je podjetje znano po razvoju kontrolnih sistemov za pospeševalnike ter teleskope, geografskih informacijskih sistemih, razvoju aplikacij za telekomunikacije ter napredni elektroniki za avtomobilsko industrijo.

Podjetje je bilo osnovano pod okriljem največjega slovenskega raziskovalnega Inštituta Jožef Štefan. Pridobljeno znanje in izkušnje pri razvoju tehnološko zahtevnih programskih rešitev kontrolnih sistemov jedrskih pospeševalnikov po celem svetu so uporabljene pri razvoju rešitev na ključ, ki jih uporabljajo državne institucije in zasebna podjetja. Vsi izdelki ter storitve podjetja so plod lastnega znanja in razvoja, sredstva pridobljena na uspešnih projektih pa podjetje investira v nove razvojno-raziskovalne projekte. Raznolike izkušnje segajo od strojne in programske opreme za pospeševalnike do programske opreme za telekomunikacijske sisteme. Ekipa ima za seboj dolg seznam uspešno izvedenih projektov.

Cosylab je že od same ustanovitve podjetje, ki posluje na globalnem trgu. Preko opravljenega dela v pospeševalniških inštitutih po celem svetu si je Cosylab pridobil spoštljivo število uglednih referenc ter postal znana in priznana blagovna znamka. Doseganje visoke kakovosti potrjuje pridobljeni certifikat ISO 9001:2000.


 

Prikaz po področjih dela


Razvrsti

Storitve

Mednarodni projektni management, Mednarodni dogodki in delavnice, Upravljanje pravic intelektualne lastnine in patentov, Mreženje strokovnjakov in zainteresiranih vplivnežev...

Živi laboratorij

Živi laboratorij je v realnem življenju preskusno okolje namenjeno eksperimentiranju in v katerem uporabniki in proizvajalci soustvarjajo inovacije...
.O tehnološki mreži

Prednosti članstva v TM ICT so: povezovanje podjetij z raziskovalnimi ustanovami, širjenje mednarodnega povezovanja ter sodelovanje na skupnih projektih.

Medijsko središče

Brošura in logotipi tehnološke mreže,..
.


Prijava za člane

×